Informatie aanvragen

Welkom bij DigiSpray

 

DigiSpray

DigiSpray is een fantastische toevoeging aan uw evenement en stelt uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm.

Mogelijkheden Digitale Graffiti

DigiSpray biedt enorm veel mogelijkheden waarmee uw gasten zich helemaal kunnen uitleven zoals vele stempels en sjablonen, de mogelijkheid om een foto te laten maken en deze in te laden en te bewerken, een breed kleurenpalet en nog veel meer! DigiSpray heeft de look en feel van echte graffiti. Wanneer men spuit klinken de spuitbussen als een echte spuitbus en wanneer men te lang op dezelfde plek spuit begint de verf ook echt daadwerkelijk te druppelen. De cover van de DigiSpray digitale graffiti wall wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Evenement, beurs en promotie

DigiSpray is een echte eyecatcher en zorgt voor meer traffic op uw beursstand, is een toegankelijk promotiemiddel en een uitstekende entertainmenttool voor op uw evenement! Daarnaast is DigiSpray uitermate geschikt om in te zetten tijdens congressen, productlanceringen, promotiestunts, privé evenementen, opendagen en op elke andere plek in de Benelux waar er vraag is naar een vernieuwend en leuk entertainment en communicatiemiddel.

Direct delen via social media

Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke tool is om uw gasten te entertainen of bezoekers naar uw beursstand te krijgen kunnen gebruikers met onze speciale social media functie de kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, merk, product, organisatie of thema wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een leuke en natuurlijke manier!

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Om de ervaring van DigiSpray te optimaliseren bieden wij een ruime keus aan uitbreidingsmogelijkheden. Het is mogelijk om er een fotograaf bij te boeken zodat uw gasten hun eigen foto kunnen inladen en bewerken met DigiSpray. Deze optie is uit te breiden met een green screen zodat deelnemers een andere achtergrond achter hun foto kunnen plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om de gemaakte kunstwerken als foto te laten afdrukken met een professionele fotoprinter en/of realtime te laten projecteren op een object met de mapping techniek tijdens het evenement. Daarnaast kunnen er stempels, sjablonen en achtergronden op maat worden gemaakt en uiteraard creëren wij graag een volledig concept op maat voor u!

Onze klanten kiezen voor DigiSpray omdat:

  • het de meest gebruiksvriendelijke digitale graffiti wall is in de Benelux
  • het een unieke en verrassende manier is om uw gasten te entertainen
  • de kunstwerken direct kunnen worden gedeeld via social media wat veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt
  • de cover volledig wordt geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie
  • het de meest veelzijdige digitale graffiti muur is met enorm veel mogelijkheden en extra opties
  • er door meerdere bezoekers gelijktijdig kan worden gespoten op deze digitale graffiti muur van meer dan 3 meter breed
  • wij standaard komen met professionele begeleiding
  • onze digitale graffiti wall een zeer nette en representatieve uitstraling heeft
  • het bij uw gasten zal zorgen voor een blijvende herinnering aan uw evenement
  • er vele extra mogelijkheden zijn zoals een green screen optie, het direct laten printen van de fotos, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden en nog veel meer!